Lease

Contact

Van der Duijn van Maasdamweg 274 A

9602 VT Hoogezand

Tel : 0598-352224

(b.g.g. 0598-320888)

E-mail : info@manegenieboer.nl

Lease

 

“Wij bieden de mogelijkheid om uw wens uit te laten komen voor wie de aanschaf van een paard of pony nog een stapje te ver of te duur is.”

 

Wilt u of uw kind al heel lang een eigen paard of pony en wilt u eens ervaren hoe het is om een paard of pony te hebben, voordat u overgaat tot het kopen? Of wilt u genieten van uw “eigen” paard zonder de daarbij horende (financiële) risico’s?

Dit is mogelijk bij manege Nieboer.

 

U kunt bij manege Nieboer een paard of een pony leasen voor een vast bedrag per maand. Hier zit alles bij inbegrepen zoals huisvesting, verzorging, harnachament, kosten gezondheidszorg en hoefsmid. U weet op deze wijze precies waar u aan toe bent en u kunt niet tegen onverwachte kosten aanlopen.

 

 

Manege Nieboer biedt u 2 verschillende vormen van leasen aan:

 

Volledige lease

“Een eigen paard, maar dan zonder risico”

Bij volledige lease staat het paard of pony volledig tot uw beschikking. U ervaart hoe het is om een eigen paard te hebben. De manege is verantwoordelijk voor de

dagelijkse verzorging, waaronder stalling, voer, hoefsmid en dierenarts. U kunt binnen de openingstijden van de manege komen om uw paard te rijden, poetsen of longeren. Leasen is voor een minimale periode van 6 maanden, u kunt dan tijdens onze openingstijden (van 8:00 tot 21:30 uur) gebruik maken van uw leasepaard/-pony).

In bruikleen ontvangt u een zadel, hoofdstel en kast.

Tarief: €295,00 (voor 7 dagen per week, exclusief groepsles)

Tarief: €232,00 (voor 4 dagen per week, exclusief groepsles)

 

 

Half Lease

“Regelmatig op een vaste pony rijden”

Bij een half lease constructie staat uw leasepaard/pony buiten de momenten dat de manege het paard/pony in gebruik heeft en tijdens openingstijden van de manege (8:00 tot 21.30 uur) tot uw beschikking.

U dient daarbij wel rekening te houden met het volgende: een half uur voordat het paard/pony door de manege gebruikt gaat worden, moet deze rusten.

Op deze wijze kunt u geregeld rijden op een vast paard/pony voor een vast bedrag per maand, zonder de zorgen van extra kosten. Ook bij half lease is de manege namelijk verantwoordelijk voor de kosten van stalling, verzorging, voer, hoefsmid en dierenarts.

U kunt gebruik maken van het zadel en hoofdstel welke bij het betreffende paard/pony hoort.

Tarief: €140,00 t/m C-pony (hier zit 1 groepsles per week bij inbegrepen)

Tarief: €170,00 (hier zit 1 groepsles per week bij inbegrepen)

 

 

Regelmatig hebben wij paarden/pony’s te lease:

 

Voor meer informatie of bij interesse kunt u contact opnemen met onze manege.

Stalhouderij- en manege Nieboer B.V. # Van der Duyn van Maasdamweg 274A # 9602VT Hoogezand # BTW 853.527.386.B02