Reguliere lessen

Contact

Van der Duijn van Maasdamweg 274 A

9602 VT Hoogezand

Tel : 0598-352224

(b.g.g. 0598-320888)

E-mail : info@manegenieboer.nl

Reguliere lessen

 

“Veilige, leerzame lessen waarbij plezier voorop staat”

 

Veiligheid en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. Onze manegepaarden en pony’s zijn streng geselecteerd op betrouwbaarheid en onze instructrices zijn geïnstrueerd om de veiligheidsregels op te volgen. Tevens zijn wij in het bezit van een veiligheidscertificaat.

Ons doel is een gezellige sfeer, waarin respect en de band tussen mens en dier centraal staat en ieder op zijn eigen niveau ontspannen kan leren paardrijden.

 

De lessen bestaan hoofdzakelijk uit dressuur (dit is de basis van het paardrijden), maar worden regelmatig afgewisseld met spring- en voltigeles en spelletjes.

Wanneer het weer (en het licht) dat toelaat, worden er buitenritten gegeven tijdens de les.

Tijdens de lessen is er altijd een gastvrouw aanwezig voor hulp tijdens het

op- en afzadelen of voor andere vragen.

 

Zo raakt u/uw kind vertrouwd met de verschillende disciplines binnen de paardensport. Tevens zal er af en toe een voltigeles gegeven worden om uw houding, zit en balans te verbeteren. De vooruitgang van u/uw kind zal regelmatig worden getoetst door middel van diplomarijden.

 

Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de manege. Zo kunt u de sfeer eens proeven en een kijkje nemen bij de lessen. Onze instructrices geven u voor en na de les graag informatie.

 

 

 

 

 

 

 

Stalhouderij- en manege Nieboer B.V. # Van der Duyn van Maasdamweg 274A # 9602VT Hoogezand # BTW 853.527.386.B02