Ponykamp 2016

Contact

 

Van der Duijn van Maasdamweg 274 A 

9602 VT  Hoogezand

 

Tel : 0598-352224 

(b.g.g. 0598-320888)

E-mail : info@manegenieboer.nl

Ponykamp


Dag 3

Zo wat een hitte al op de vroege morgen! Iedereen die wilde paardrijden vroeg uit bed getrommeld en om half 8 al in groepjes aan het ontbijt. Sommige kids hebben (of zijn nog steeds) lekker aan het uitslapen. Dat was wel even nodig na 2 hele drukke dagen!

De vroege vogels zijn al in groepjes aan het paardrijden, zo vroeg mogelijk voor het buiten echt te warm wordt. Rond een uur of 11 vertrekken we allemaal naar Engelbert om te zwemmen/spelen etc. Daar gaan we ons vast prima vermaken!

En dan... Zit helaas ons ponykamp er al weer op. Rond half 5 worden de ouders verwacht om de kids weer op te halen. Wat hebben we een mooie dagen gehad met machtig mooi weer! Ik denk dat iedereen na het einde van deze dag moe, maar zeeeeeer voldaan is!!!

Dag 2

Wat een zonovergoten dag hebben we vandaag weer! We voelen ons dikke mazzelkonten!!

Vanmorgen al vroeg met zijn allen ontbeten en daarna de pony's mooi gemaakt voor een heuse fotoshoot (deze foto's volgen later). Vanmiddag zijn we met de paarden op pad geweest. Allemaal mee op de vrachtwagen, wat een feest! We hebben om en om een buitenrit gemaakt door de mooie bossen en heerlijk gezwommen bij het hemelriekje.

Vanavond nog lekker aan de bbq en wat spelletjes spelen, daarna allemaal onder de douche! En dan... Is iedereen vast helemaal uitgeteld en gaan we ons klaar maken voor de leuke dag van morgen!!

Dag 1

Wat hebben we een geluk met het prachtige weer tijdens het ponykamp!

Vanmorgen gezellig met zijn allen geknutseld en tussen de middag lekkere broodjes knakworst gegeten. De jongere kids lekker paard gereden en de wat oudere dames/heer op bezoek bij een westernstal. De middag natuurlijk niet compleet zonder een potje zeepbaan glijden met dit mooie weer. Tot dusver al een hele geslaagde dag!

Vanavond met zijn allen lekkere macaroni gegeten geserveerd door de top vrijwilligers van de keuken! Daarna de oudere dames/heer lekker paard gereden en de jongste kids een spel gespeeld. Vanavond gaan we met zijn allen het bos in en sluiten we af met een groot kampvuur.

Wij als organisatie vinden deze dag zeeeer geslaagd!

Stalhouderij- en manege Nieboer B.V. 


#  Van der Duyn van Maasdamweg 274A  #  9602VT  Hoogezand  #  BTW 853.527.386.B02  #  KvK 59466428