Ponykamp 2017

Contact

 

Van der Duijn van Maasdamweg 274 A 

9602 VT  Hoogezand

 

Tel : 0598-352224 

(b.g.g. 0598-320888)

E-mail : info@manegenieboer.nl

Ponykamp


Dag 3

Vanmorgen heeft iedereen lekker uitgeslapen. Gisteravond tot laat nog een spel gedaan in het bos, iedereen was dus flink moe! Rustig aan ontbeten onder de tent. Daarna iedereen de paardrijkleren aan en pony's halen. Aangezien we gisteravond een super leuke spring clinic hebben gevolgd hebben we dat vandaag in de praktijk uitgeprobeerd. En wat ging het goed, toppers! Ondertussen de foto's van de fotoshoot in de hoefijzers geknutseld en een quiz gedaan. Iedereen heeft net super snel geluncht want we gaan met zijn allen op excursies. De auto's staan nu afgeladen op het punt van vertrek, een bezoek aan een paardenmelkerij it is!

Dag 2

Vanmorgen vroeg opgestaan en begonnen met ochtend gymnastiek. Wat een feest! Daarna met zijn allen ontbeten en lunch pakketjes gemaakt voor vanmiddag.

Na de lunch hebben we alle paarden opgehaald, gepoets en opladen maar! Met 12 paarden naar Gieten geweest. Lekker in het bos gereden, gespeeld op het strand en spelletjes gespeeld in het bos. Helaas het weer niet echt mee, maar we laten ons niet uit het veld slaan. Nu nog lekker aan de bbq en de avond staat in het teken van clinics door wedstrijdruiters.

Dag 1


Vandaag een gezellige dag gehad; aan het knutselen geweest, les gekregen en leuke spelletjes gedaan. En 's avonds genoten van een maaltijd uit de Italiaanse keuken.

Stalhouderij- en manege Nieboer B.V. 


#  Van der Duyn van Maasdamweg 274A  #  9602VT  Hoogezand  #  BTW 853.527.386.B02  #  KvK 59466428