Lease

Contact

 

Van der Duijn van Maasdamweg 274 A 

9602 VT  Hoogezand

 

Tel : 0598-352224 

(b.g.g. 0598-320888)

E-mail : info@manegenieboer.nl

Lease


“Wij bieden de mogelijkheid om uw wens uit te laten komen voor wie de aanschaf van een paard of pony nog een stapje te ver of te duur is.”


Wilt u of uw kind al heel lang een eigen paard of pony en wilt u eens ervaren hoe het is om een paard of pony te hebben, voordat u overgaat tot het kopen? Of wilt u genieten van uw “eigen” paard zonder de daarbij horende (financiële) risico’s? 

Dit is mogelijk bij manege Nieboer.


U kunt bij manege Nieboer een paard of een pony leasen voor een vast bedrag per maand.  Hier zit alles bij inbegrepen zoals huisvesting, verzorging, harnachament, kosten gezondheidszorg en hoefsmid. U weet op deze wijze precies waar u aan toe bent en u kunt niet tegen onverwachte kosten aanlopen.Volledige lease

“Een eigen paard, maar dan zonder risico”

Bij volledige lease staat het paard of pony volledig tot uw beschikking. U ervaart hoe het is om een eigen paard te hebben. De manege is verantwoordelijk voor de

dagelijkse verzorging, waaronder stalling, voer, hoefsmid en dierenarts. U kunt binnen de openingstijden van de manege komen om uw paard te rijden, poetsen of longeren. Leasen is voor een minimale periode van 6 maanden, u kunt dan tijdens onze openingstijden (van 8:00 tot 21:00 uur) gebruik maken van uw leasepaard/-pony).

In bruikleen ontvangt u een zadel, hoofdstel en kast.

Tarief: €295,00 (voor 7 dagen per week, exclusief groepsles)

Tarief: €232,00 (voor 4 dagen per week, exclusief groepsles)

Regelmatig hebben wij paarden/pony’s te lease:


Voor meer informatie of bij interesse kunt u contact opnemen met onze manege.

Stalhouderij- en manege Nieboer B.V. 


#  Van der Duyn van Maasdamweg 274A  #  9602VT  Hoogezand  #  BTW 853.527.386.B02  #  KvK 59466428